9:00 to 17:00

Monday to Friday

Westerstraat 14 A/B

3016 DH Rotterdam

010-2140444

info@hospa.nl

Bierstraat type A

Bierstraat, 3011 XA Rotterdam, Netherlands
On demand

Beschrijving

Dit appartement aan de Bierstraat is gelegen in de Stadsdriehoek en is slechts enkele minute verwijdert van het stadscentrum. De Markthal, het Binnenrotteplein en de kubushuizen liggen op steenworp afstand.

Het appartement voldoet met 70m² , twee slaapkamers, airconditioning en haar uitzicht prima aan uw Short Stay eisen. Gelegen op de 15e verdieping geniet u van een prima uitzicht. Het beschikt over een dubbel bed en tweede slaapkamer met bureau of tweede bed naar wens. De keuken wordt voorzien van alle basis benodigdheden. Extra’s zoals WiFi, bedlinnen, handdoeken, digitale TV en wasmachine is standaard in onze appartementen.

De Stadsdriehoek ligt in het stadshart van Rotterdam. Samen met wijk Cool deelt Stadsdriehoek het winkelcentrum, waarin de Beurstraverse (of ‘koopgoot’) een prominente rol speelt. Het winkelcentrum kent een groot aanbod aan diverse winkels waar zeven dagen per week bezoekers terecht kunnen. De wijk kent ook een unieke plek met diverse Horecagelegenheden en woningen: ‘de Oude Haven’. Het heeft als eerste uitgaansgebied in Nederland het Keurmerk Veilig Uitgaan gekregen.

Een kwart van de huidige woningen in Stadsdriehoek dateert van de wederopbouwperiode. Er is het afgelopen decennium veel nieuwbouw gerealiseerd. Bijna een kwart van de woningen in de Stadsdriehoek is van na 2000. Enkele delen van Stadsdriehoek zijn opnieuw ingericht, zoals het Grotekerkplein en de Binnenrotte. Met de oplevering van de Markthal op de Binnenrotte heeft Rotterdam er een iconisch gebouw bij gekregen.

Bent u geïnteresseerd in een van onze woningen? Twijfel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende prijsopgave. Bel ons op +31(0)10214 04444 of mail naar info@hospa.nl

 

Detail

Bijgewerkt op januari 23, 2019 op 1:33 pm

  • Prijs: On demand
  • slaapkamers: 2
  • badkamers: 1
  • Eigendom type: Appartement
  • Eigenschapstatus: Short-stay

Geen beoordeling ( 0 uit 5 )

Schrijf een recensie

Login voor beoordeling