9:00 to 17:00

Monday to Friday

Westerstraat 14 A/B

3016 DH Rotterdam

010-2140444

info@hospa.nl

Glashaven, 3011 XG Rotterdam, Netherlands
€1400,-

Beschrijving

Te huur: twee slaapkamer appartement aan de Glashaven 113 te Rotterdam (80m²)

Dit appartement aan de Bierstraat is gelegen in de Stadsdriehoek en is slechts enkele minuten verwijderd van het stadscentrum. De Markthal, het Binnenrotteplein en de kubushuizen liggen op steenworp afstand.

Het appartement voldoet met 80m² , twee slaapkamers en het mooie uitzicht op de Leuvehaven prima aan een echt Rotterdam gevoel. Gelegen op de 4e verdieping geniet u van een prima uitzicht. Het beschikt over een dubbel bed en tweede slaapkamer met single tweede bed en grote kastenwand. De keuken is voorzien van alle basis benodigdheden.

De Stadsdriehoek ligt in het stadshart van Rotterdam. Samen met wijk Cool deelt Stadsdriehoek het winkelcentrum, waarin de Beurstraverse (of ‘koopgoot’) een prominente rol speelt. Het winkelcentrum kent een groot aanbod aan diverse winkels waar zeven dagen per week bezoekers terecht kunnen. De wijk kent ook een unieke plek met diverse Horecagelegenheden en woningen: ‘de Oude Haven’.

Een kwart van de huidige woningen in Stadsdriehoek dateert van de wederopbouwperiode. Er is het afgelopen decennium veel nieuwbouw gerealiseerd. meer dan een kwart van de woningen in de Stadsdriehoek is van na 2000. Enkele delen van Stadsdriehoek zijn opnieuw ingericht, zoals het Grotekerkplein en de Binnenrotte. Met de oplevering van de Markthal op de Binnenrotte heeft Rotterdam er een iconisch gebouw bij gekregen.

Voorwaarden:
– Huurtermijn: minimaal 12 maanden
– Huuringang: per juli 2019
– Exclusief nutsvoorzieningen, internet en TV
– Waarborgsom: in overleg, minimaal 1 maand
– Huurprijs: €1400,- per maand exclusief nutsvoorzieningen
– Geen Huisdieren
– Niet roken
– Het huren van een parkeerplaats is mogelijk voor €150 per maand

Detail

Bijgewerkt op mei 10, 2019 op 2:17 pm

  • Prijs: €1400,-
  • slaapkamers: 1
  • badkamers: 1,5
  • Garage: 1
  • Garage grootte: 10m²
  • Eigendom type: Appartement
  • Eigenschapstatus: Verhuur

Geen beoordeling ( 0 uit 5 )

Schrijf een recensie

Login voor beoordeling