9:00 to 17:00

Monday to Friday

Westerstraat 14 A/B

3016 DH Rotterdam

010-2140444

[email protected]

Jufferstraat, 3011 XL Rotterdam, Netherlands
On demand

Omschrijving

Dit appartement aan de Jufferstraat is gelegen in de ‘Twenty Seven Tower’ en slechts enkele minute verwijdert van het stadscentrum. De Markthal, het Binnenrotteplein en de kubushuizen liggen op steenworp afstand.

Het appartement voldoet met 64m² , een slaapkamer, airconditioning en haar uitzicht prima aan uw Short Stay eisen. Gelegen op de 11e verdieping geniet u van een prima uitzicht. De keuken wordt voorzien van alle basis benodigdheden. Extra’s zoals WiFi, bedlinnen, handdoeken, digitale TV en wasmachine is standaard in onze appartementen. Dit complex beschikt ook over een gratis fitnessruimte toegankelijk voor alle huurders.

De Stadsdriehoek ligt in het stadshart van Rotterdam. Samen met wijk Cool deelt Stadsdriehoek het winkelcentrum, waarin de Beurstraverse (of ‘koopgoot’) een prominente rol speelt. Het winkelcentrum kent een groot aanbod aan diverse winkels waar zeven dagen per week bezoekers terecht kunnen. De wijk kent ook een unieke plek met diverse Horecagelegenheden en woningen: ‘de Oude Haven’. Het heeft als eerste uitgaansgebied in Nederland het Keurmerk Veilig Uitgaan gekregen.

Een kwart van de huidige woningen in Stadsdriehoek dateert van de wederopbouwperiode. Er is het afgelopen decennium veel nieuwbouw gerealiseerd. Bijna een kwart van de woningen in de Stadsdriehoek is van na 2000. Enkele delen van Stadsdriehoek zijn opnieuw ingericht, zoals het Grotekerkplein en de Binnenrotte. Met de oplevering van de Markthal op de Binnenrotte heeft Rotterdam er een iconisch gebouw bij gekregen.

Bent u geïnteresseerd in een van onze woningen? Twijfel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende prijsopgave. Bel ons op +31(0)10214 04444 of mail naar [email protected]

 

Detail

Gegeüpdate op februari 5, 2019 bij 9:52 am

  • Onroerend Goed ID: 00462
  • Prijs: On demand
  • Slaapkamers: 1
  • Badkamers: 1
  • Property Type: Appartement
  • Property Status: Short-stay

No Review ( 0 out of 5 )

Write a Review

Login for Review