9:00 to 17:00

Monday to Friday

Westerstraat 14 A/B

3016 DH Rotterdam

010-2140444

info@hospa.nl

Maasstraat Type B2

Maasstraat, 3016 DC Rotterdam, Netherlands
On demand

Beschrijving

Dit appartement is gelegen in de mooie wijk Scheepvaartkwartier te Rotterdam en ook dichtbij de oever van de Maas, openbaar vervoer en op 10 minuten loopafstand van het stadscentrum.

De woning bevindt zich op de tweede etage en toegankelijk via het trappenhuis. Het is ongeveer 85m² groot en heeft 1 slaapkamer met dubbel bed. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde heeft het appartement veel raampartijen, waardoor de woning veel en goede lichtinval krijgt.

Het appartement wordt volledig gemeubileerd verhuurd inclusief bedlinnen, handdoeken en eindschoonmaak. De keuken is voorzien van alle basis benodigdheden. Extra’s zoals WiFi, digitale TV en wasmachine worden standaard in al onze appartement geleverd.

Het Scheepvaartkwartier is een Rotterdamse wijk bekend om haar gemoedelijke en maritieme sfeer, de indrukwekkende historische bebouwing en het vele groen. Het is sinds de opening van het Westelijk Handelsterrein een geliefde plek om te eten, drinken en dansen. In de oude pakhuizen, die achter een historische huizenrij liggen, en de omliggende straten zijn diverse restaurants, cafés en galeries gevestigd. Aan de Willemskade is het Wereldmuseum en Theater de Evenaar gevestigd.

Aan het Vasteland zijn enkele winkels voor de dagelijks boodschappen, waaronder een supermarkt, gevestigd. Het stadscentrum, met zijn grote verscheidenheid aan winkels en warenhuizen, ligt op loopafstand van het Scheepvaartkwartier.

Natuurlijk is er meer informatie over onze appartement te verkrijgen via +31(0)10 214 0444  of info@hospa.nl

 

Detail

Bijgewerkt op januari 23, 2019 op 1:18 pm

  • Prijs: On demand
  • slaapkamers: 1
  • badkamers: 1
  • Eigendom type: Appartement
  • Eigenschapstatus: Short-stay

Geen beoordeling ( 0 uit 5 )

Schrijf een recensie

Login voor beoordeling