9:00 to 17:00

Monday to Friday

Westerstraat 14 A/B

3016 DH Rotterdam

010-2140444

info@hospa.nl

Strandweg

Strandweg, 3151 Hoek van Holland, Netherlands
€1.275,-

Beschrijving

Te huur: Appartement aan de Strandweg te Hoek van Holland (80m2)
Het appartement is gelegen midden in de duinen en op steenworp afstand van het strand. Vanaf het balkon op de eerste verdieping heeft u een vrij uitzicht op de duinen, strand en de zee. Het appartement beschikt over een lichte, ruime woonkamer, twee slaapkamers, een net onderhouden badkamer, keuken, eethoek, apart toilet en voldoende opbergruimte.

Het appartement wordt gemeubileerd verhuurd welke geheel nieuw is aangeschaft. Hier is grondig onderhoud uitgevoerd: muren zijn opnieuw voorzien van glasvliesbehang en zijn geverfd. Verder is er ook aandacht besteed aan decoratie als gordijnen en wanddecoratie. De uitstraling is warm, doch modern.

Indeling:
Bij binnenkomst van het appartement komt u aan in de hal, hier zijn,aan de rechterkant, het toilet en de opbergruimte te vinden. Via de gang komt u bij de woonkamer. De woonruimte is zo ontworpen dat er een goede verbinding is tussen woon, kook -en eet gedeelte.
Bij binnenkomst van de ruimte is de keuken gelijk aan de rechterhand gelegen. Aan de linkerhand vindt u het leef gedeelte. Via de woonkamer heeft u toegang tot het balkon en naastgelegen slaapkamers. De badkamer is bereikbaar vanaf beide slaapkamers en beschikt over een aparte ligbad en douche. Ook zijn er een toilet en nette wasbak te vinden.

Voorwaarden:
– Beschikbaar per 1 april 2020;
– Huurprijs exclusief nutsvoorzieningen/internet/TV/gemeentelijke belastingen;
– Niet geschikt voor studenten;
– Geen huisdieren, niet roken;
– Borg: in overleg, minimaal 1 maand;
– Gemeubileerd appartement.

Detail

Bijgewerkt op maart 3, 2020 op 3:18 pm

  • Eigenschap ID: 00084
  • Prijs: €1.275,-
  • slaapkamers: 2
  • badkamers: 1
  • Garage: 1
  • Garage grootte: 10m²
  • Eigendom type: Appartement
  • Eigenschapstatus: Verhuur

Geen beoordeling ( 0 uit 5 )

Schrijf een recensie

Login voor beoordeling