9:00 to 17:00

Monday to Friday

Westerstraat 14 A/B

3016 DH Rotterdam

010-2140444

info@hospa.nl

Van Vollenhovenstraat

Van Vollenhovenstraat, 3011 BN Rotterdam, Netherlands

Beschrijving

Te huur: een slaapkamer appartement aan de Van Vollenhovenstraat (54m²) in Rotterdam.

Het wooncomplex is gelegen in de directe nabijheid van diverse koffietentjes en restaurantjes, het Westelijk Handelsterrein, de historische Veerhaven, de Erasmusbrug, Het Park (Euromast), musea, openbaar vervoer en hartje centrum.
Het Scheepvaartkwartier is een Rotterdamse wijk bekend om haar gemoedelijke en maritieme sfeer, de indrukwekkende historische bebouwing en het vele groen. Het is sinds de opening van het Westelijk Handelsterrein een geliefde plek om te eten, drinken en dansen. In de oude pakhuizen, die achter een historische huizenrij liggen, en de omliggende straten zijn diverse restaurants, cafés en galeries gevestigd. Aan de Willemskade is het Wereldmuseum en Theater de Evenaar gevestigd.

Aan het Vasteland zijn enkele winkels voor de dagelijks boodschappen, waaronder een supermarkt, gevestigd. Het stadscentrum, met zijn grote verscheidenheid aan winkels en warenhuizen, ligt op loopafstand van het Scheepvaartkwartier.

Het Vollenhovenkwartier
Het gebouw ‘Van Vollenhovenkwartier’ is in 2018, in lijn met de bestaande architectuur, hoogwaardig getransformeerd naar chique Citylofts, met een stijlvolle entree, atrium, een parkeergarage en last but not least een ruim gezamenlijk dakterras op de vijfde etage. Het gebouw heeft een geheel nieuwe gevel en raampartij gekregen, waardoor er een modern woongebouw is ontstaan met een klassieke uitstraling die past in deze omgeving.

Voorwaarden en bijzonderheden:
– Video intercom in het appartement aanwezig,
– Vloerverwarming,
– Gemeubileerd appartement,
– Verwarming en warm water middels stadsverwarming,
– Ruim gezamenlijk dakterras op de 5e verdieping,

Detail

Bijgewerkt op augustus 21, 2019 op 1:56 pm

  • Eigenschap ID: 00476
  • slaapkamers: 1
  • badkamers: 1
  • Eigendom type: Appartement
  • Eigenschapstatus: Short-stay

Geen beoordeling ( 0 uit 5 )

Schrijf een recensie

Login voor beoordeling