9:00 to 17:00

Monday to Friday

Westerstraat 14 A/B

3016 DH Rotterdam

010-2140444

info@hospa.nl

Westerstraat, Nieuwe Werk, Centrum, Rotterdam, South Holland, Netherlands, 3016DR, The Netherlands
On demand

Beschrijving

Dit appartement is gelegen in de mooie wijk Scheepvaartkwartier te Rotterdam en ook dichtbij de oever van de Maas, openbaar vervoer en op 10 minuten loopafstand van het stadscentrum.

De woning bevindt zich op de derde etage en toegankelijk via de lift. Het appartement is verdeeld in twee verdiepingen en bereikbaar middels twee trappen. Het is ongeveer 120m² groot en heeft 3 slaapkamers met tweepersoonsbedden en twee enkele bedden.
Het appartement wordt volledig gemeubileerd verhuurd inclusief bedlinnen, handdoeken en eindschoonmaak. De keuken is voorzien van alle benodigdheden. Extra’s zoals WiFi, digitale TV en wasmachine worden standaard in al onze appartement geleverd.

Het Scheepvaartkwartier is een Rotterdamse wijk bekend om haar gemoedelijke en maritieme sfeer, de indrukwekkende historische bebouwing en het vele groen. Het is sinds de opening van het Westelijk Handelsterrein een geliefde plek om te eten, drinken en dansen. In de oude pakhuizen, die achter een historische huizenrij liggen, en de omliggende straten zijn diverse restaurants, cafés en galeries gevestigd. Aan de Willemskade is het Wereldmuseum en Theater de Evenaar gevestigd.

Aan het Vasteland zijn enkele winkels voor de dagelijks boodschappen, waaronder een supermarkt, gevestigd. Het stadscentrum, met zijn grote verscheidenheid aan winkels en warenhuizen, ligt op loopafstand van het Scheepvaartkwartier.

Natuurlijk is er meer informatie over onze appartement te verkrijgen via +31(0)10 214 0444 of info@hospa.nl

Detail

Bijgewerkt op juni 26, 2020 op 1:08 pm

  • Prijs: On demand
  • Eigendom type: Appartement
  • Eigenschapstatus: Short-stay, Verhuur

Geen beoordeling ( 0 uit 5 )

Schrijf een recensie

Login voor beoordeling